Gevel Impregneren / muur impregneren met Magnee Gevelonderhoud

Impregneren

Zuidelijk of westelijk georientereerde gevels staan theoretisch bloot aan gemiddeld 50-60 liter regenwater per jaar per m2. Regen en stromend water kunnen schade aanrichten aan het gevelmateriaal, door zowel erosie als zwelling van het bindmidddel. Materialen die in een gevel worden verwerkt zijn allemaal meer of minder poreus. En nemen dus vanzelf sprekend veel vocht en vuil in zich op. Waardoor ook vorst schade een veel voorkomend probleem is.

Door de gevels van uw woonhuis te laten impregneren, d.w.z. de gevels zodanig te behandelen zodat zij  geen enkele affiniteit met water meer vertonen. Neemt de kans op schade en of vuil aan de gevels enorm af. Ook vorstschade is nagenoeg uitgesloten na het impregneren van uw gevels.

Onze leverancier Remmers bouwchemie in hoogeveen geeft 10 to 15 jaar garnatie op het door ons aangebrachte impregneermiddel! U kunt ook kosteloos laten controleren of het impregneer middel goed is aangebracht en ontvangt dan een schriftelijk garantie bewijs.

Mocht u vragen hebben twijfel niet om contact op te nemen wij kunnen u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden, en of hoe te handelen bij  vocht problemen, vocht doorslag, ventilatie problemen, schimmels te muren ect.

 

 

 Magnee Gevelonderhoud voor Gevelrenovatie, Schoorsteen renovatie en schoorsteen nieuwbouw, Voegwerk en metselwerk, gevel impregneren en gevel isolatie.